• Телефон: +38 (092) 297-04-51; +38 (048) 728-56-91; +38 (048) 728-56-96

Стан дороги та пішохідних доріжок у Нових Білярах

alt17 червня 2014 р. на термінал «Бориваж» надійшов лист від Комінтернівської районної державної адміністрації про незадовільний стан пішохідних доріжок, які розміщені біля повороту на с. Нові Біляри, через проїзд ними великовантажного транспорту, що прямує на ТОВ «Боріваж». Також у листі пропонувалося звернутися до Новобілярської селищної ради для добровільного спільного вирішення питання ремонту дороги з встановленням огороджувальних конструкцій.

alt

Додані до листа фотографії зображують ділянки тротуару на в'їзді до смт. Нові Біляри. Цією частиною автодороги рухається автотранспорт, який прямує до всіх без винятку підприємств, розміщених у селищі, а також інші транспортні засоби. Більшість великовантажного транспорту, який зупиняється на пішохідних дорогах, прибуває на ТОВ «Дельта Вільмар». Тому ми вважаємо неприпустимим покладання матеріальної відповідальності за руйнування автодороги лише на ТОВ «Боріваж», яке не має ні можливостей, ні повноважень щодо контролю виконання правил дорожнього руху учасників дорожнього руху, які прибувають не до нашого підприємства.

altКомпанія «Боріваж» бере активну участь у розвитку інфраструктури смт. Нові Біляри, так само, як Новобілярська селищна рада, стурбована станом пішохідних доріг, якими пересуваються мешканці села та працівники підприємства. Тому, ще до звернення Комінтернівської районної державної адміністрації, розпочала ремонтні роботи.

 

У червні 2014 року термінал «Боріваж», власними коштами відремонтував ділянку дороги та тротуар на вул. Індустріальна, вул. Степової до вул. Лиманної смт Нові Біляри.

alt

alt

alt

alt

 

Наше підприємство опікується не лише транспортною інфраструктурою у межах смт. Нові Біляри, а також бере участь у відновленні дорожнього полотна на автодорозі м. Одеса – м. Південний. Нами організовано та профінансовано відновлення узбіччя та асфальтного покриття на зазначеній автодорозі, загальною протяжністю 6,06 км (від ПК 33+28 до ПК 39+34).

 

Незважаючи на викладене, «Бориваж» не знімає з себе відповідальності за відновлення стану пішохідних доріжок на ділянці, що примикає до місць тимчасової стоянки транспорту, що прибуває до нас. Водночас хочемо наголосити на необхідності фінансової участі у заходах щодо відновлення дороги, усіх підприємств, які розміщені у смт. Нові Біляри та приймають великовантажний транспорт.